Kayıtlar

Temmuz, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Apple airtag insanlari izlemek için mi kullanılıyor?

Resim
  Bildiğiniz üzere Apple airtag çıkarmıştı. Bu ürünü bir eşyanızın içine koyuyorsunuz ve daha sonra kaybederseniz eşyanızı bulabilmek için kullanılabiliyor. Son zamanlar da ise bazı hırsızlık olaylarında kullanılmaya başlanıldı. Bu yüzden insanları takip etmek için kullanılabileceği düşünülmüş ve bu tarz olaylar yaşandığı için buna dair önlemler almak gerektiği mecbur olmuştur.  Siz de airtag ile ilgili ayarları yapmak için  Apple AirTags sizi izlemek için kullanılabilir. Kendinizi nasıl korursunuz.  bu haberi inceleyebilirsiniz ve daha fazla kendinizi korumak için gerekli olan ayarları yapabilirsiniz. Chrome 97, Ziyaret Ettiğiniz Her Web Sitesinde Depolanan Verileri Silebilir. OnePlus 10 Pro özellikleri arasında 5.000 mAh pil ve daha hızlı kablolu şarj bulunuyor. Samsung’un yeni Galaxy S21 FE, Galaxy S21’i daha uygun bir fiyata canlı tutacak.   BİTCOİN, SHİBA INU, DOGECOİN FİYAT TAHMİNİ 2022.

SEMBOLLERİN GİZLİ ANLAMLARI

Resim
SEMBOLLERIN GIZLI ANLAMLARI BBC Türkçe Elektronik postalarda kullanılan '@' işaretinden, Bluetooth özelliğinin sembolüne kadar teknoloji dünyasının tanıdık sembollerinin anlamlarını derledi: USB:  İ lk olarak 1996'da ortaya çıkan ve veri aktarmada kullanılan en yaygın bağlantı yöntemi haline gelen USB, İngilizce 'Universal Serial Bus'ın (Evrensel Seri Yolu) kısaltması. Sembolü ise üçe yola ayrılan bir hat. Her bir hattın ucunda farklı bir şekil var: Daire, ok ve kare. USB sembolü aslında Yunan mitolojisindeki denizler tanrısı Poseidon'un üç dişli mızrağına bir gönderme. Mızrağın her bir dişinin ucundaki farklı işaret ise USB teknolojisinin farklı cihazları birbirine bağlayabilme özelliğini simgeliyor. Bluetooth: Cep telefonlarında sıklıkla kullanılan Bluetooth özelliği, kablosuz bağlantıda standart uygulama haline gelmiş durumda. Sembolün kökleri ise Vikinglere dayanıyor. 10'uncu yüzyılda Danimarka ve

FENOMEN OLMAK

Resim
FENOMEN OLMAK Adım adım fenomen olma yolunda ilerleyin!   1-Hashtag Kullanımı: Yeni markayı tanıtım yapmak için ya da kişisel hesabınız için takipçilerinizi artırmak istiyorsanız bunun yolu hashtag kullanımından geçmektedir. Pek çok kişi instagramda fotoğraf paylaşımlarında 30 tane sınırlı hashtag kullanımını zorlamayı tercih ediyor. Ancak sınırlı kullanımın dışına çıkmak yerine daha etkili hashtag kullanımını tercih ederseniz takipçinizi artırmak daha kolay olacaktır. Örneğin kişisel hesabınız için fotoğraf paylaştığınız zaman paylaşımınızla alakalı ve popüler olan #sun #istanbul #funny #love gibi hashtagleri tercih etmelisiniz. 2- İlgili Paylaşımları Beğenme: İnstagram kullanıcılarının fotoğraflarını, videolarını, ürün tanıtımlarını beğendiğiniz ve yorum yaptığınız taktirde diğer kullanıcılar tarafından görülme şansınız da artacaktır. Takip ettiğiniz kullanıcıların yaklaşık 100 paylaşımını beğenmek size fazlasıyla takipçi kazandıracaktır. Başka kullanıcılarl

Instagram Hesabını Gizli Yapmak

Resim
 Instagram Hesabını Gizli Yapmak Instagram platformu, kullanıcıların her anlarını kolayca paylaşabildikleri oldukça popüler bir servis haline gelmiş durumda. Instagram profiliniz varsayılan olarak herkese açık olduğundan, yeni bir fotoğraf veya video paylaştığınızda tüm dünyadaki Instagram kullanıcıları fotoğraflarınızı görebiliyor. Eğer, paylaştığınız içerikleri sadece takipçileriniz görsün istiyorsanız Instagram profil gizleme adımlarını uygulamanız gerekecektir. Bizler de bu rehberimizde, Instagram hesabı nasıl gizlenir? Adım adım anlattık. 1- Telefondan Instagram hesabınızı gizlemek için uygulamamızı açıyoruz. 2- İkinci olarak Profil sayfasına gidiyoruz. Sağ üstteki Ayarlar sekmesine üç nokta üst üste olan yere tıklıyoruz. 3- Ayarlar girdikten sonra Hesap sekmesi altında bulunan Gizli Hesap seçeneğini aktif hale getiyoruz. 4- Gelen uyarı penceresine Tamam diyerek onaylıyoruz. 5- Hesabımızı gizli hesap haline getirmiş oluyoruz.

Instagram Resim Paylaşma

Resim
Instagram da resim paylaşmak için yapmanız gerekenler; 1- Instagram uygulamanızı açıyorsunuz. 2- Hesabını açtıktan sonra ekranın en altında 5 adet buton bulunmakta. Bu butonlardan + işaretine bastığınız zaman size ait fotografları görebilirsiniz ve ya photo kısmına geçerek kameranızı kullanarak fotograf çekebilirsiniz.

Instagram Hesabı Açmak

Resim
INSTAGRAM HESABI AÇMAK Instagram hesabı açmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzda Google Play Store girmeniz gerekmektedir.  1- Telefonunuza  Instagram uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. 2- İndirdikten sonra uygulamayı açmanız gerekmektedir. 3- Uygulamayı açtıktan sonra Giriş Yap ekranı gelecektir ama sizin yeni hesap oluşturmanız gerekmektedir. 4- Hesabın Yok mu? Kaydol seçeneğine tıklatıktan sonra hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Gmail Hesabı Açmak

Resim
Gmail hesabı açmak için aşağıdakileri adımları uygulayarak hesap açabilirsiniz. 1- Tarayıcıyı açın. Google Chrome veya diğer tarayıcıları açtıktan sonra google.com yazın. 2- Sağ üst köşede Gmail yazısına tıklamanız gerekmektedir. 3- Ekrana gelen görüntü de Hesap oluşturun kısmına tıklayınız. 4- Daha sonra gerekli bilgileri doldurup Next tuşuna basınız. 5- Bütün gerekli yerleri girdikten sonra hesabınız açılmış olacak.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Word ile Gazete Hazirlama

SEMBOLLERİN GİZLİ ANLAMLARI

Word Belgesini PDF'e Çevirmek